SAM 0126

 

G.A. van der Waal tuin- en parkmachines is in 1945 opgericht door de heer G.A. van der Waal en bestaat inmiddels alweer ruim 75 jaar. Middels onze vernieuwde website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en de verscheidenheid aan producten welke wij u kunnen aanbieden.

Bij G.A. van der Waal tuin- en parkmachines worden diverse machines verkocht, zoals gazonmaaiers, frezen, tractoren, bosmaaiers, kettingzagen, werktuigdragers, taludmaaiers en grafdelfmachines. Tevens is er een goed uitgeruste werkplaats waar gespecialiseerde monteurs allerhande tuin- en parkmachines repareren en keuren.

Opdrachtgevers
Wij beschikken over een groot assortiment onderdelen, opgeslagen in een overzichtelijk magazijn, waar onze opdrachtgevers onderdelen kunnen afhalen of bestellen. Onze klantenkring bestaat o.a. uit gemeenten, aannemers, hoveniers, groenvoorzieningen, loonbedrijven, sociale werkplaatsen, scholen, schoonmaakbedrijven, dakdekkerbedrijven, boeren, tuinders, particulieren en stichtingen.

Gecertificeerd
G.A. van der Waal tuin- en parkmachines is sinds begin 2007 VCA gecertificeerd, waardoor wij een nog grotere service kunnen bieden op gebied van veiligheid en milieu voor onze opdrachtgevers. Veiligheid en milieu is immers een belangrijk aspect voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Regio importeur
Begin 2011 hebben wij het importeurschap verworven van Brielmaier speciale taludmaaier. Tevens is G.A. van der Waal aangesteld als regio importeur voor Hansa grafdelfmachines en speciale voertuigen en Schell professionele werktuigdragers o.a. als maaimachine uit te voeren.

Topklasse producten
Bij investering van een of meerdere van onze producten investeert u niet alleen in een topklasse producten, maar ook in tien gemotiveerde medewerkers van G.A. van der Waal die meer dan 8 uur per dag voor u klaar staan!

 

 
 

Download hier onze Privacyverklaring